БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НАД 150ЛВ

Политика за поверителност

Декларация за съгласие с Политиката за поверителност на Hemp Expert LTD

Защитата на личните данни и запазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти са от изключителна важност за нас. Затова обработваме вашата информация стриктно в съответствие с приложимото законодателство, включително Общия регламент 2016/670 ( GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Моля, запознайте се с  тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти на обработка на Вашите данни от страна на Hemp Expert LTD (по-нататък “Ние” или “Дружеството”). Чрез тази декларация ви предоставяме информация за ключовите аспекти на обработката на Вашите данни на нашия уебсайт. Освен това Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, ако не ни дадете ясното си съгласие да го направим.

Какво се случва с данните Ви?

Когато ни изпращате съобщение чрез формуляра на нашия уебсайт или чрез имейл, ние ще съхраняваме вашите данни за периода, необходим за обработването на вашето запитване, както и за да отговорим на вашите последващи въпроси. Ние няма да разкриваме тази информация на трети лица без вашето ясно съгласие!

Съхранение на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес, имейл адрес и данни за използваното от Вас платежно средство.

Предоставените от Вас данни са нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

  • обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка, PayPal, ePay),
  • куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката и нашия счетоводител.

При незавършена поръчка оставяме въведените по нея данни за 30 дни и си запазваме правото да Ви информираме периодично за нейния статус, съответно за Вашите опции вследствие на това. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството ( ЗСч ) 10-годишен срок.

Използване на опцията за отказ

Ако поради някаква причина желаете да се откажете от услугите, които предоставяме чрез гореизброените „бисквитки“, трябва да посетите секция „ Упражни правата си “ на нашия сайт.

Бюлетин

За да се абонирате за нашия бюлетин, моля, попълнете формуляра на нашия уебсайт с вашия имейл адрес и вашето съгласие да получавате съответните съобщения. След като завършите регистрацията за нашия бюлетин, ще получите потвърждаващо съобщение с линк, който трябва да кликнете, за да потвърдите вашата регистрация. Ако решите да се откажете от абонамента за нашия бюлетин, моля, изпратете вашето искане за отказ на следния електронен адрес: contact@hempexcbd.com или използвайте бутона “Отпиши ме”. Веднага след това ще изтрием вашите данни, свързани с изпращането на нашия бюлетин.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че  обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган –  Комисията за защита на лични данни 

Връзка с нас:

HEMP EXPERT LTD, Bulgaria, Sofia 1407 Blvd. James Boucher 76A/3, +359 876 04 17 24, contact@hempexcbd.com

“Упражни правата си”: Упражни правата си по-горе, трябва да препраща към следните заявки за промяна в обстоятелствата:

Право на коригиране – използвайте линка по-долу, за да актуализирате или коригирате информацията свързана с Вашия акаунт.(промяна на адрес за доставка, промяна на адрес за фактуриране, парола, детайли).

Право на преносимост на данните– Използвайте линка по-долу, за да свалите информацията свързана с Вашия акаунт.(поръчки, заявки, лична информация)

Достъп до личната информация – Използвайте линка по-долу, за да заявите отчет, който да съдържа всички лични данни, които съхраняваме за Вас.(направете заявка)

Право на изтриване (право „да бъдеш забравен“) – Използвайте тази опция, ако искате да изтриете и премахнете вашите лични и други данни от нашия електронен магазин. Имайте предвид, че този опция ще изтрие профила ви и вече няма да можете да го използвате.

GDPR – L_2016119BG.01000101.xml (europa.eu)

ЗЗЛД – Lex.bg – Закони, правилници, конституция, кодекси, държавен вестник, правилници по прилагане

ЗЕТ – Lex.bg – Закони, правилници, конституция, кодекси, държавен вестник, правилници по прилагане

ЗСЧ – Lex.bg – Закони, правилници, конституция, кодекси, държавен вестник, правилници по прилагане Комисия за защита на личните данни – КЗЛД (cpdp.bg)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram